Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.   Aceptar

 
Català  |   Español

MARIBEL VILA

"Quan era petita posava veu als animals... Avui continuo fent-los parlar."

Sòcia fundadora de Positivas Can l'any 2007. Tècnica en Teràpies Assistides amb Animals, Monitora d'Educació Canina i Instructora de Gossos d'Assistència. També està especialitzada en agressivitat canina. L'any 2016 va fundar EL RACÓ DE MILÚ.

Des de 2008 col·labora en el desenvolupament i la creació de diferents Màsters i Postgraus sobre Intervencions Assistides amb Animals de diverses universitats. També imparteix classes i cursos sobre el tema a Espanya, Portugal i Colombia, com a la Facultat d'Educació Social de la Universitat de Barcelona, la Facultat d'Educació i Psicologia de la Universitat de Girona, la Facultat de Veterinària i la Facultat de Dret de la Universitat Autònoma de Barcelona, la Facultat de Medicina de la Universitat de Sevilla, la Facultat de Veterinària de la Universitat de Còrdova, l'Escola Universitària Creu Roja de Terrassa, la Facultat de Psicologia ISPA de la Universitat de Lisboa, la Facultad de Veterinaria de la Fundación Universitaria Autónoma de las Américas.

Des de 2009 forma part de l'equip tècnic de la Fundació Affinity com a responsable dels programes de IAA, Ensinistrament i Benestar Animal.

Al 2011 i 2012 va formar part del programa de TV Más que Perros y Gatos, essent la responsable de les seccions Educados i Terapias.

L'any 2013 va ser acreditada per la Generalitat de Catalunya com a Instructora de Gossos d'Assistència en les categories de:

Tècnica d'Ensinistrament de Base.
Selecció, cria i ensinistrament de gossos d'assistència.
Ensinistrament i vinculació de gossos de senyalització de sons per a persones amb discapacitat auditiva.
Ensinistrament i vinculació de gossos de servei per a persones amb discapacitat física.

L'any 2013 va publicar la seva primera novel.la La Sonrisa de un Perro, basada en les seves pròpies experiències en el camp de les Teràpies Assistides amb Animals.

Des de 2014 te l'acreditació de la Generalitat de Catalunya per exercir les funcions d'Evaluadora de Competències Professionals per a Gossos d'Assistència.

L'any 2016 col.labora com experta en temes canins en el programa de televisió Ben Trobats.

Per a una informació més detallada - CV Maribel Vila

Compartir